Dagarrangementen:

Wandelarrangement Pas de deux

Pas de deux is een samenwerking tussen 2 B&B's waarbij wij u een prachtige wandeling aanbieden in een ongerepte streek. Daar er heel weinig cafeetjes zijn, zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Van ontbijt, naar tweegangen menu en koffie met huisgemaakt gebak, gecombineerd met een uitgestippelde wandeling van maximaal 20km (u kan 5.5km verkorten indien gewenst). De twee B&B's baden in de landelijke sfeer en  rust en ontvangen u graag zoals ze het zelf zouden verkiezen. 
Prijs voor dit arrangement: €55 p.p. (inbegrepen: uitgebreid ontbijt, wandeling, tweegangenmenu exclusief dranken 's middags, koffie of thee met huisgemaakt gebak als afsluiter.

Reserveren kan op volgende data: 

- zaterdag 13 maart
- zondag 21 maart
- zaterdag 27 maart
- vrijdag 9 april
- vrijdag 16 april
- zaterdag 17 april
- zondag 18 april
- vrijdag 21 mei
- vrijdag 28 mei 

Elektrisch fietsen lang de taalgrens: work in progress!!  

Een dagarrangement  voor elektrische fietsers, of gewone fietsers met een héél goeie conditie. Je kan je eigen fiets meebrengen of je kan er eentje huren.
Je start met een uitgebreid ontbijt, krijgt de fietsroute mee en vertrekt door de Vlaamse Ardennen, afgewisseld met de Waalse Pays de Collines. De verwennerijen komen zowel van de Vlamingen als van de Walen. 
Momenteel werken we dit arrangement nog verder uit, maar we kunnen alvast enkele beschikbare data meegeven waarop dit te boeken zal zijn.
Fietsen kan je dat huren op www.vithes.be, ze worden tijdens het onbijt geleverd én je krijgt er een woordje uitleg bij.

Reserveren kan op volgende data:

- vrijdag 16 april
- zaterdag 17 april
- vrijdag 21 april
- vrijdag 28 mei 
 

Wandel én geniet!

Een dagarrangement, georganiseerd door 3 B&B's in de Vlaamse ardennen. Ontbijt in de Amberhoeve, wandeling van 7 km, lunch in Het stille Genoegen met streekbiertje, wandeling van 7km naar B&B In de Gloria met aperitiefje en uitgebreide antipasta. Indien gewenst nog een korte afsluitende wandeling naar de startplaats.
Keuze tussen 14km of 17km in totaal. Prijs van 49 euro per persoon is inclusief ontbijt, lunch, avondmaal, dranken en wandeling.
 
Reserveren kan op elke dag vanaf minstens 10 personen en via het contactformulier. 
 
Voorlopig geen nieuwe data. 
 
 
 
 

TIP: Deze arrangementen zijn ideaal als geschenk, vraag naar onze cadeaubonnen.